Фирма ПИМК са свалили  турникетна система на стадион Христо Ботев

...
Фирма ПИМК са свалили  турникетна система на стадион Христо Ботев
Коментари Харесай

ПИМК свалиха турникетна система от Колежа, не били платени от Ботев

Фирма ПИМК са свалили  турникетна система на стадион „ Христо Ботев ” поради неплатени фактури от страна на ПФК „ Ботев Пловдив ”. Това разгласи компанията в профила си във Facebook, като се цитира Илиян Филипов.
Прочетете още
В известието се споделя още, че сметките на клуба са запорирани по контракти с други компании и физически лица.

Ето и цялото известие:

Днес започнахме ремонт на поставената от мои чиновници на стадион " Христо Ботев " турникетна система, която е отвън публичната поръчка.

По контракт с футболен клуб Ботев трябваше да получим заплащане, което обаче не се случи, макар отлаганията и многократните уверения.

ПФК Ботев още не са платили сумата по контракта за построяването на скайбоксовете, които също са отвън публичната поръчка, макар че огромна част от тях са продадени за сезона.

Заради финансови усложнения на клуба сме сключили контракт за разсрочено заплащане, само че и той не се съблюдава и два месеца няма никакво заплащане.

В същото време аз съм платил всички нужни материали, заплащам заплати и осигуровки на чиновниците си.

Именно поради некоректното отношение взех решение да подхваща тази последна мярка и турникетната система ще бъде демонтирана и оставена на стадиона.

Искам да уверя всички, че стадион " Христо Ботев " може да действа за мачовете от efbet Лига и без тази турникетна система.

Към момента сметките на ПФК Ботев са запорирани за неплащане по контракти с други компании и физически лица.

Категорично желая да заявя, че турникетната система ще бъде инсталирана още веднъж при съблюдаване на контракта от страна на ПФК Ботев.

С почитание,

Илиян Филипов

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР